Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 21 mars 2008

Ett kort med Penny black och overlay

Av Jenny - 21 mars 2008 22:19

Vaknade i morse och tittade ut genom sovrumsfönstret.

Vilken chock det var alldeles vitt ute. Vintern har nått stockholm och jag som precis har fått vårkänslor!

Långfredag.....egentligen skulle vi har åkt ut till landet men så blev det inte! I stället blev det en relativt lugn och skön helg hemma!

I dag fredag, har vi myst hemma hela dagen.

Ganska mycket scrap har det blivit....ett kort och två lo's.

Foton på lo.s sätter jag ut senare. Måste foto i bättre ljus!

Där emot kan jag sätta in ett kort som jag har gjort för en tid sedan.Kortets motiv är en Penny Black stämpel som jag har färglagt med mina promarker. På blomman har jag lagt ett lager 3d-lack. Runt motivets ram har jag chalkat med en cat eye chalk. Frimärket har jag stansat ut med min cuttlebug. Texten "Flowers say hello from the heart" på frimärket är skriven på min dator. Över kortet har jag lagt en overlay som jag har ritat en poststämpel på. Journalingen "I dag är det din dag" har min vän Susanne gjort. Övriga dekos; hjärtbrads, brads och en bit skinnsnöre.


Kortets baksida. Stämpeln från Penny Black är maskad i en cirkel som min vän Susanne har gjort på word i datorn. Cirkeln är ditsatt på en stor prima blomma. Övriga dekos är ett rosa hjärt brad och prima blad. Bakom motivet syns ett staket som är utstansad med min cuttlebug. Det är en sizziz dies.


I morgon blir det ytterligare en scrapdag eventuellt tillsammans med min dotter (5 år) som har sin egen plats och pysselhörna i mitt lilla kryp-in.

Sedan i morgon kväll bär det av till en släkting på påskmiddag!


Ha en fortsatt trevlig helg!

Tack för alla hälsningar, de värmer som vanligt gott i hjärtat i det kalla vintervädret som nu har nått Stockholm!

 
ANNONS
 
Laila

Laila

21 mars 2008 22:44

Men hur har jag kunnat missat denna underbara blogg? Så mycket fint du har gjort och jag blir alldeles mållös.♥
Kortert här har så fina färger!
Glad påsk på dig1

http://tillklippt.blogspot.com

 
TinaStina

TinaStina

22 mars 2008 11:37

Oj vilket gulligt kort! Gillar texten bakom stämpeln och att det går utanför själva kortet. Superfina färger och layout. Du är så duktig!

Inspirerad av dig har jag också gjort ett bokmärkeskort nu. Jag hoppas det var ok att låna idén. Välkommen in till mig och titta om du har lust.

Kram!

http://tinastina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se