Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

kort med min Ultimate Pro väska

Av Jenny - 23 april 2009 14:51

Äntligen börjar min jätte förkylning bli bättre!

Jag har i allafall hämtat hem mitt huvud *fniss*.

I dag hart jag suttit framför datorn i soffan och strö tittat på tv samtidigt med an jag surfade runt bland alla härliga scrapbloggar.


När jag är hemma själv, så har jag ofta tv:en på som sällskap, inte för att titta på endat för att höra ljuden.

 Min man brukar säga varför har du inte radion på i stället?

Ja, vad skall man svara på det...låter ju lite konstigt men jag tycker att det är lite mysigt med tv:en på i bakgrunden.


I kväll skall vi ha lite myspys och grilla gott och låtsas att det är fredag.

Vi brukar göra så ibland tillsammas med barnen om det är ngt speciellt.

Denna helg skall nämligen jag åka i väg på scrapträff i Rottne (Landstoken) tillsammans med en go' vän och scrappa hela helgen. Det skall bli så roligt.  Det är därför vi skall låtsas att det är fredag och mysa.

Jag blir ju borta från min kära familj hela helgen och det gäller att hitta stunder i vardagen för att göra det där lilla extra, eller hur!?


I helgen på MiMas cyber crop så anordnade Maria och Massimo på MiMas en utmaning till oss i DT-teamet. En utmaning där de bestämde vad vi inte fick använda och vad vi skulle göra.


Min utmaning blev att göra ett kort och ett kuvert med min Ultimate Pro väska. Jag fick INTE använda blommor eller min favorit "Glimmer Mist".


Oj oj oj vad det var kämpigt. För det första är det inte så ofta jag gör kort längre och hur gör man ett kort utan blommor.!? Jag gjorde om och gjorde om och höll nog på att sätta dit en blomma både en gång och två gånger *fniss*. Men till slut fick jag till det.


Det blev en jämn kamp emellan Mija och mig. Skillde bara en röst....

men tänk att lilla jag vann. Jätte fina bidrag, DT-vänner=)


Så här blev mitt kort:Kuvertet är en "Envelope box". d.v.s det är ett kuvert med rymd i så att man kan lägga i kort med tjockare dekos på.

Den vågiga kanten på kortet har jag embossat med min Ultimate Pro väska.Stjärnan på kortet har jag torr embossat med hjälp av väskan och sedan klippt ut. Dekorerat med stickles och sedan lagt ett lager 3D-lack över.

Det rosa pappret bakom damen har jag stämplat med en helt underbar

textstämpel om kärlek. Jag tror att den kommer från Forma hantverk.

Hojta om jag har fel=)Trollsländan har jag också gjort med hjälp av torr embossing och väskan och sedan lagt lite 3D-lack över vingarna. Pappret med text bakom motivet är en sida från en gammal bibel som jag har vunnit på Tradera.

Swirlen är färglagd med promarkers och sedan lackade.


Veckans citat:

----------------------------------------------------------------

"Bränn av

lite fyrverkeri

i vardagsskymningen!"

-----------------------------------------------------------------


Detta var allt för i dag!

Må så gott!


//Jenny// 
ANNONS
 
Helén

Helén

23 april 2009 19:01

Tack för din fina kommentar i min blogg, jag blev så glad! Det betyder mycket när det kommer från scrappare som dig, som man själv ser upp till! :)

Jag är precis som du, har gärna tv:n på i bakgrunden fast jag inte tittar. Radion blir jag mest irriterad på, så mycket skval. Tv:n blir väl mer sällskap på nåt vis. Inbillar man sig i alla fall!

Kul med scrapträff! Själv har jag inte vågat ge mig iväg på någon än... Dessutom skulle jag nog ha sån ångest innan att jag inte packar ner rätt saker osv. Hemma har man ju allt inom räckhåll! Ser fram emot att få se dina alster sen :)

http://h-scrapbookingmyway.blogspot.com

 
gittan

gittan

23 april 2009 22:07

Klart man kan ha "fredag" vilken dag man vill :-)
får jag fråga..har du gjort kortet efter videon?

http://pysselninjangittan.blogspot.com

 
maria

maria

28 april 2009 14:38

Så fina kort!

http://www.favvis.blogspot.com

 
lycke

lycke

3 maj 2009 20:04

Jättetjusigt kort det med stjärnan!

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se