Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

En bestämd tös och Tja ba

Av Jenny - 12 augusti 2009 20:34

Ja inte blev det något målat på friggeboden i dag.....

Det regnade i för sig inte men man kan ju alltid hitta på bra ursäkter för att scrappa istället. Det var ju lite mulet ute i dag och mannen min åker till Helsingborg i morgon med sina polare......så det behövs ju inte bli målat idag....han skall ju inte fortsätta att snickra förrän på söndag *fniss*

Om man säger som så, så var det inte vidare svårt att övertala mig själva att boa in mig i mitt lilla kryp in istället.


Halsbandet blev färdigt igår, men jag har ännu inte lyckats att ta något bra foto. En ask har jag altrat och ett kort med mina nya Magnolia stämplar hann jag göra.


I dag tänkte jag visa er två  layouter som jag har gjort.


Denna layout har jag gjort med papper och material från mitt DT paket.

Underbara papper från Magnolias Ink -Lazy Summer Day's.

Det blev en layout med ett foto på vår dotter och rubriken "En bestämd tös". Det kan man gott säga att hon är....hmmm undras vem hon brås på? *fniss* Det har sin charm men vissa dagar.......

Dessa blommor gjorde jag med hjälp av en retro blomstans, akvarellpapper och en textstämpel. Jag stämplade på pappret med textstämpeln och sedan tryckte jag ut blommor. Dessa skrynklade jag och sedan chalkade jag dem med distress dynor.Det mesta av materialet finns i MiMas scrapbooking butik.

Nästa layout är på vår son. Ett foto som jag tog när vi var på en promenad till stranden för att ta en fika. Rubriken blev "Tja ba":Rubriken "Tja ba" är utstansat med ett quikutz alfabet - Beauty Queen.

Trädet är en rubon som jag har dekorerat med skruv brads. Dessa har jag sedan hamrat på med Tim Holtz Textured Hammer.


Detta var allt för i dag. Nu skall jag och brygga mig en kanna the och sätta mig framför tv:en tillsammans med min make och slappa i soffan. I


Må så gott!

//Jenny//

 
ANNONS
 
TinaStina

TinaStina

16 augusti 2009 16:46

Vilka underbara LOs du gjort! Gillar alla finurliga detaljer du alltid lyckas få till på rätt ställen. Och de hamrade bradsen är så läckra på trädet!

Kram!

http://tinastinasscrap.blogspot.com

 
Maiden

Maiden

17 augusti 2009 14:40

Hej svejs! Surfar runt här hos dig å beundrar dina alster! Har längtar efter att bloggsurfa i scrapvärlden i sommar! :-) En liten fråga, är Tim Holtz hammaren ett "måste" eller kan man använda en vanlig hammare.... Hmm...
Massa kramar

http://www.maidens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se