Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Ett kort med söta magnolia med cykel

Av Jenny - 8 september 2009 21:44

Oj oj oj...

Nu käns det verkligen som om det var lääääänge sedan jag bloggade. Jag som brukar blogga flera dagar i veckan Skäms. Men jag har haft fullt upp nu i flera veckor med att hjälpa till med att planera MiMas stora scrapträff.

Nu är den avklarad och sååååå roligt var det. Nu är jag tillbaka igen i bloggvärlden och har massor av alster att blogga.

I helgen var jag som sagt i Halmstad och var med och tog hand om MiMas scrapträff. 107 personer kom och det var så roligt men oj vad mör jag var i kroppen efterråt. Dels efter att ha burit och stått och gått i två dygn samt sovit alldeles för få timmar.Jag hann inte se så mycket av Halmstad men det kommer flera tillfällen. Däremot så såg jag måååånga spindlar och STORA sådanna.Tänka att Halmstad har egna "Halmstad taratellas" *fniss* och dessutom ett eget språk (ha ha ha).

Ett litet lexikon för stockholmre:

-Vart skall du hän = Vart skall du?

-Spann=Hink

-Strängt= jobbigt

-jämte=bredvid

Skämt och sido.

Det blev en TOPPEN helg med mååååånga goda skratt tillsammans med hela DT-teamet och Maria och Massimo. TACK för en super rolig helg, Maria och Massimo samt alla goa tjejer i teamet.

Detta gör vi om eller hur!? med nya goda krafter.

Väl inne på min blogg för att skapa ett nytt inlägg så har helt plötsligt Blogga gratis gjorts om med en massa härliga funktioner. Hoppas på flerGlad. Till min glädje så märkte jag att man nu också kan göra en egen toppbild (header).

Detta är ngt som jag länge velat att göra men funktionen har inte tidigare funnits, så nu är jag så glad.

Här skall scrappas!

I dag tänkte jag visa er ett kort med den underbara Magnolia flickan som har en cykel vid sin sida. Kika in på MiMas så hittar du fler.

Den söta Magnolia flickan har jag stämplat upp flera gånger och sedan klippt ut alla delarna.

Jag färglade med distress Ink och sedan satte jag ihop de olika delarna med 3D-kuddar.

 

Pappersblomman med text är en bit akvarellpappper som jag har stämplat på och sedan stansat ut med min retro blompunsch. Denna finns också på MiMas. Bakom blommorna sticker några blad fram som jag har stansat ut med min nyinköpta bladpunsch.

  

     

Den fina textstämpeln märke Inkido och den söta jordgubbscharmen kommer också från MiMas.

Detta var allt för idag. Men nu skall det återigen bli tätare emellan mina bidrag.

Må så gott!

//Jenny//

 
ANNONS
 
Hegu

Hegu

9 september 2009 09:41

Vad kul att du har börjat blogga igen!:) Låter som om ni hade en helt fantastisk helg...

Kram
Helen

http://helenskreativarum.blogspot.com

 
Carina

Carina

9 september 2009 21:21

Hej,Jenny!
Det var inte igår som jag kikade in till dig,jag skäms!!Det var ju faktiskt du som visade mig vägen in i denna otroligt roliga och kreativa bloggvärld.Du gör som ALLTID så fina kort och framförallt LO,s.Förstår om du var trött med sååå många "tokiga"scrappare men säkert 1000 frågor.Men klart att det är himla skoj också.Tack för din kommentar hos mig och ha,det så gott.Lovar att snart återkomma igen!
Kram!

http://carinaspysselsida.blogspot.com

 
NetteR

NetteR

10 september 2009 15:39

Låter som ni haft en trevlig träff. Ett jätttefint kort du gjort med alla små härliga detaljer.

http://netter.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se