Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Hängbiljett.....på kära pappa

Av Jenny - 11 september 2009 06:55

Ja ha så är det äntligen fredag. Jag brukar tycka att veckorna bara springer iväg men denna vecka var lååång. Jag tror att det beror på förra helgens scrapträff som jag var med och anordnade. Har känt mig så trött denna vecka.

 I kväll skall jag och min man gå ut och äta och sedan skall vi gå och se musikalen Cats. Det skall bli så kul.

Farmor och farfar skall vara barnvakt och i morgon skall jag vara hemma alldeles själv och plocka, tvätta etc men också boa in mig i mitt lilla krypin och bara scrappa. Det skall bli så kul. Fick med mg ett nytt DT-paket i från MiMas  med härliga halloween papper som jag längtar att sätta klorna i. Jag skall också leka med mitt nya verktyg "ITop", ett brads verktyg som jag köpte i helgen hos MiMas. Jag älskar den *fniss*, detta underbara verktyg kommer att bli min nya leksak. Dessutom är den rosa vilket gör saken ännu bättre!

Kika in lite senare så skall jag lägga ut en turitoal på den Glad. För ni som redan vet vad det är, så kommer den inom kort in till MiMas. Maila till info@mimasscrapbooking.se om ni är intresserade.


  

(bild lånad av imaginisce)


I dag tänkte jag visa er en layout som jag gjorde för ett tag sedan med ett av mina DT-paket. Det blev en layout där jag också lekte med min BIA. Så här blev den Glad:


 


Inspirerad av en tidigare DT-layout ville jag denna gång testa något som jag inte har scrappat med så mycket tidigare, men sett på en del layouter runt om på nätet.

Nämligen att använda mig av BIA spiraler i min layout.


Pappret kommer från Magnolia Ink -Lazy Summer Day's och är full av små söta körsbär i sommarens färger. Jag limmade fast pappret på kartong, delade av det och satte ihop det igen med hjälp av min BIA och en spiral. I spiralen satte jag också prickigt papper där jag limmade fast små dekorationer.


 

I spiralen satte jag fast en så söt ängel charm och ett band med love text och en bit pärlfloss.Små söta dekorationer med antikgröna halvpärlor i fick rama in fotot och tagen med "M" som i mysig. Tagen är utskriven från Mirabylls blogg. Bakom syns en underbar journaling lapp.Biljetten "Hängbiljett" har min väninna gjort i word. På fjärilen lade jag några droppar Glossy Accent samt ett lager chalk.


Material från MiMas:

 • Mönsterpapper från Magnolia Ink -Lacy Summer Day's
 • cardstock
 • spiral
 • BIA
 • Fjäril stämpel Inkado
 • Glossy Accent
 • Ängel charm
 • Pärlfloss
 • Textilband
 • rosa blommor
 • antikgröna halvpärlor
 • journaling (kommer strax till butik)

Detta var allt för denna gång!


Må så gott!

//Jenny//

 
ANNONS
 
ulrika_m

ulrika_m

12 september 2009 12:14

Vilken härlig layout! Gillar verkligen BIA:n, det har jag inte sett förut, kul!

http://ulrikascreativecorner.blogspot.com

 
christine

christine

24 september 2009 15:48

Hej Jenny!! Du den där itop grejen är jag jätte nyfiken på. Såd den hos "simon saya stamp" Fattar inte riktigt hur den funkar, men den verkar vara ett nödvändigt verktyg :=)). Skit snygga los du har gjort.Kram...tyrasmatte

http://www.tyrasmatte.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se