Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Åter till verkligheten....men oj vad jag har njutit!

Av Jenny - 24 september 2009 21:43

Tyvärr hann jag inte med att blogga om den utlovade verktyget I Top förra veckan...hmmm...det kom en packning och en utlandsresa emellan. Trodde i mitt enfald att jag skulle ha hunnit bloggat efter att jag hade packat färdigt. Men istället så stupade jag i säng för att sedan gå upp 02:00 för att åka till Arlanda tillsammans med min familj för att njuta av en vecka på Zakynthos/Grekland.Cool


  

Vilken härlig vecka. Havet var alldeles ljummet och i luften var det strax över 30 grader. Vi solade och badade och åt och drack gott. Veckan gick så fort och man vill bra gärna stanna kvar en vecka till.

  

Foto från vår härliga båttur med badstop längs vägen.

I tisdags kom vi hem och igår onsdag så var jag ledig och gick mellan tvättmaskinen och mitt scraprum.

I dag tänkte jag iallafall visa den utlovade tutorialen av min nya älskling "I Top".

Här kommer den:

För några helger sedan landade en ny älskling i mitt knä. En underbart rosa sak, ett verktyg som du använder till att klä in brads med. Klart jag inte kunde motstå denna när Maria glatt demade denna nya produkt för mig klockan 06:00 på morgonen efter att endast ha sovit några få timmar efter MiMas stora scrapträff.

  

I dag tänkte jag visa er hur man använder den rosa lilla sak.

Detta behöver du:


  

 • I Top vertyget
 • I Top brads
 • I Top mallar
 • mönsterpapper
 • tyg
 • foto
 •   

  Mallen finns i tre olika storlekar, small, medium och en för large brads. Man lägger mallen som motsvarar den brads som man vill klä in på det valda pappret, tyget eller fotot. Rita sedan utefter mallen och klipp ut.


    


    

  Lägg ovandelen av bradsen i hållaren på verktyget


    

  Lägg in pappret över brads ovandelen och tryck till.


    

  Sätt några limklickar på bradsens undersida.


    


    

  Lägg dit underdelen till bradsen.

    

  Tryck till.


    

  Så här blev den!

    

  Man kan också klä in I Top brads med ett foto också.


    

  Så här blev den med foto.

    

  När man vill klä in bradsen i tyg så använder man denna mall.

    

  Så här blev alla bradsen.

  Kommer strax till MiMas. Maila gärna till info@mimasscrapbooking.se vid intresse.Glad


  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  I dag tänkte jag också visa er ett beställningskort som jag gjorde till min arbetskollega för några veckor sedan.

  Det blev ett vintage kort med två söta fåglar på.


    

  Den underbara stämpeln är från Inkido och finns att köpa hos MiMas. Runt kortets kant dekorerade jag med halvpärlor gjorda med hjälp av Pearl Maker.


    

  Fåglarna färglade jag med distresser och en Brillance dyna. Brillance dynorna är ett utmärkt komplement till distresserna om man vill ha lite glitter i färgen. Jag brukar stämpla den på en bit plast (efter tips från Sofia/Jozie) och sedan plocka upp Brillance färgen med en stämpel och lite vatten.


    


  Detta var allt för i dag!

  Må så gott!


  Nu skall jag äta en smörgås och dricka lite hemmagjord saft. I morgon skall jag ila till posten och hämta ut mitt paket i från MiMas.


  //Jenny//   
  ANNONS
   
  Johanna

  Johanna

  29 september 2009 12:56

  Vilken jättefin och inspirerande blogg du har!!
  :)

  http://www.myownhome.blogg.se

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Jenny - 12 november 2012 19:46

  Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

  Av Jenny - 11 november 2012 21:30


   

  Av Jenny - 11 november 2012 19:06


  I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

  Av Jenny - 10 november 2012 18:25


  Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

  Av Jenny - 9 november 2012 19:34


  Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

  .


  Hej och Välkommen hit!

  ...

   

  May I invite you to a cup of cyber coffee

   

  Fråga mig

  16 besvarade frågor

  Stolt Designer hos

  Stolt DT hos

  Länkar till mina design uppdrag

  Tidigare design uppdrag

  Scrapparazzi

  Mars 2008-Dec 2008

   

  MiMas scrapbooking

  Dec 2008-Dec 2010

   

  Scrap your self

  Nov 2010-Juni 2011

   

  Sassylill's sketches

  2011-2012

   

  Teamet hos Svensk scrapbooking

  2008-Maj 2012

   

  Twisted sketches layout

  2010-juni 2012

   

  Twisted sketches card

  2012-juni 2012

   

  Min LO -sketch # 82

    

  Min LO -sketch # 85

  Min Scraphörna

    

   

    

  ...

  Dagens citat

  Kalender

  Ti On To Fr
   
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24 25
  26
  27
  28
  29
  30
  <<< September 2009 >>>

  Translate my blog

  Sök i bloggen

  Tidigare år

  Senaste inläggen

  Arkiv

  Kategorier

  Länkar

  RSS

  Besökare

  Besökare

  Min räknare 27 okt. 2009

  susnet statistik Besökare online
  I dag:
  Denna månad:
  Totala antal besökare:

  Följ bloggen

  Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
  Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

  bakgrund


  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se