Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 17 juli 2012

Momanning challenge (DP2) "Singing in the rain"

Av Jenny - 17 juli 2012 10:58

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, för första gången på flera år blev det inget scrappande under vår husvagns semester. Jag brukar packa ned stora scrapväskan i husvagen, men i år fick den stanna hemma, istället läste jag tidningar, lyssnade på ljudböcker och umgick med nära och kära.


Väl hemma så ryckte det i scrapfingrarna igen, denna gång gjorde jag två stycken kort. Ett till MoMannings utmaning och ett till Scrapbruket. Visar Scrapbrukets kort senare i veckan.


Så här blev mitt kort till MoMannings utmaning "Dancing and singing", märkte dock i efterhand att jag hade glömt en bokstav på kortet.....får rätta till det senare.


Så här blev mitt kort:


 


Stämpeln kommer såklart från MoManning och är en digistämpel.


 


Motivet har jag färglagt med mina copic ciao pennor och akvarellpennor.

Paraplyets stjärnor fick små duttar av stickles på sig.


 


Blommorna har jag stansat ut med en Tim Holtz dies.


Engelska:

Now it had been a while since I blogged, for the first time in years there was no scrappande during our caravan holiday. I usually pack the large scrapbag in my caravan, but this year I left my bag at home, instead I read newspapers, listened to audio books and hang around with my loved ones.

Back at home again, I made two cards. One to MoMannings challenge and one to Scrapbruket. I will show Scrapbrukets cards later this week. This weeks challenge at MoManning was to create a card with the theme "Dancing and singing" and above you can se my enter. This month they have a GDT call and ofcourse I take my chance, Would LOVE to be a part of MoMannings team.


Må så gott!


//Jenny//


 


 
ANNONS
 
Tracy

Tracy

18 juli 2012 22:51

I love the little butterfly you put in her hair and the fun label sentiment. :-) Thanks so much for joining us this week at Mo's!

http://http;//iwannabuildamemory.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se